Hopp til innholdet

EU BioTek

EU BioTek AS representerer det amerikanske laboratoriet US BioTek Laboratories, og selger og markedsfører alle deres tilgjengelige tester i Europa.

Om oss

Linda Rahbek

REG Homeopraktiker MNLH og Naturterapeut

Hun har en treårig tysk utdannelse innen naturmedisin (1992-1995), med bred faglig bakgrunn. Har parallelt med arbeide som terapeut, også arbeidet i og drevet helsekostbutikk i mange år. Hennes interesse for matintoleranse oppsto da hun fikk sin yngste datter, som hadde kraftig allergi og atopisk eksem (og matintoleranse). Hun har drevet egen praksis i mange år for å ha førstehånds erfaring innen matintoleranse og behandling av dette.

2000-2005 jobbet hun som fagsjef i Vitamina Helse og Velvære (som siden ble Life) med veiledning og undervisning av butikk personalet. 2008 startet hun BioTek Klinikken AS hovedsakelig for å kunne være oppdatert i praksis, samt være et faglig kompetansesenter innen matintoleranse. I tillegg til matintoleransetesting jobbet hun med mikroskopering av blod, kroppsskanning og kostveiledning.

I løpet av de over 18 år hun har jobbet spesifikt med matintoleranse, har hun holdt kurs og foredrag i inn- og utland, for ulike behandlergrupper og leger / barneleger.
Hun har deltatt jevnlig på kurs og konferanser i inn- og utland, bl.a. innen funksjonell medisin.

Våre mål og verdier

Vår misjon er å gjøre tilgjengelig testverktøy av høy kvalitet til behandlere som arbeider med funksjonell medisin, kost og ernæring.

Gjennom gode testverktøy og økt kunnskap, er vår visjon å bidra til bedre helse og bevisste valg, i forhold til kost, ernæring, helse og miljø.

  • Til deg som er behandler: Vi lover å gi deg trygge og pålitelige verktøy som du og dine pasienter kan stole på. Vi lover også å gi deg nødvendig opplæring og support for at du skal kunne forstå og benytte våre tester på beste mulige måte.
  • Til deg som vil ta en test: Vi lover å gi deg trygge og pålitelige tester som du kan stole på. Vi lover også å gjøre vårt beste for å sikre at du får god hjelp med våre tester, uansett hvilken av våre sertifiserte behandlere du måtte oppsøke.
Translate »