Nettstudium i Matintoleranse på Tunsberg Medisinske skole

Nettstudium i Matintoleranse på Tunsberg Medisinske skole 2017-09-04T12:59:09+00:00

Project Description

NETTSTUDIUM I MATINTOLERANSE

Gjennom kursene våre vil du lære å bruke testverktøy, slik at du kan avdekke så mye informasjon som mulig før du setter i gang behandlingen. Kursene våre har blitt mer komprimert og spisset inn mot årsak, sammenheng og behandling. Nettstudiet gir MYE ekstra informasjon som ikke gjennomgås på kurset, men som vil være med i kompendiet.

Vi har gjennom mange år utviklet guider og oppskriftshefter til hjelp for pasienten. Dette materialet vil du som behandler få fri tilgang til når du har gått kurset.

STED – DATO – TID

Nettstudiet gir deg frihet til å gjennomføre studiet i ditt eget tempo. Du bestiller kurset hos Tunsberg Medisinske skole.

LINK TIL BESTILLING

KURS I MATINTOLERANSE

Gjennom kursene våre vil du lære å bruke testverktøy, slik at du kan avdekke så mye informasjon som mulig før du setter i gang behandlingen. Kursene våre har blitt mer komprimert og spisset inn mot årsak, sammenheng og behandling. Kompendiet MYE ekstra informasjon som ikke gjennomgås på kurset.

Vi har gjennom mange år utviklet guider og oppskriftshefter til hjelp for pasienten. Dette materialet vil du som behandler få fri tilgang til når du har gått kurset.

Det arrangeres også workshop med jevne mellomrom for de som har tatt nettstudiet, slik at de kan få praktisk øvelse i å ta selve prøven.

STED – DATO – TID

Workshop – Tønsberg – 20.september kl: 14:00-17:00
Kurs i matintoleranse – Stockholm – 10.-11.mars 2018 (mer info kommer)

Påmelding til workshop skjer til Tunsberg Medisinske skole, og påmelding til kurs i Stockholm skjer til Alpha Plus.

Ønsker du å ta en test?

Vi kan hjelpe deg å finne en behandler i ditt område som er kvalifisert til å gi deg god oppfølging.