Om oss 2017-08-30T13:27:36+00:00

EU BioTek

EU BioTek AS representerer det amerikanske laboratoriet US BioTek Laboratories, og selger og markedsfører alle deres tilgjengelige tester i Europa.

Om oss

  • EU BioTek ble startet 20 januar 2005 av Lis og Linda Rahbek.

  • Vår brede erfaring er basert på mange år med klinisk praksis, samt indirekte pasientveiledning og kommunikasjon med behandlere i Skandinavia og Europa.

  • Vi har samarbeidet med US BioTek Laboratories i snart 13 år, og representerer dem i hele Europa.

Linda Rahbek

REG Homeopraktiker MNLH og Naturterapeut

Hun har en treårig tysk utdannelse innen naturmedisin, med bred faglig bakgrunn. Har parallelt med arbeide som terapeut, også arbeidet i og drevet helsekostbutikk i mange år. Hennes interesse for matintoleranse oppsto da hun fikk sin yngste datter, som hadde kraftig allergi og atopisk eksem (og matintoleranse). Hun har drevet egen praksis i mange år for å ha førstehånds erfaring innen matintoleranse og behandling av dette.

2000-2005 jobbet hun som fagsjef i Vitamina Helse og Velvære (som siden ble Life) med veiledning og undervisning av butikk personalet. 2008 startet de BioTek Klinikken AS hovedsakelig for å kunne være oppdatert i praksis, samt være et faglig kompetanse senter innen matintoleranse. I tillegg til matintoleranse testing jobbet hun med blod mikroskopering, kropps skanning og kostveiledning.

I løpet av de over 12 år hun har jobbet spesifikt med matintoleranse, har hun holdt kurs og foredrag i inn- og utland, for ulike behandlergrupper og leger / barneleger.
Hun har deltatt jevnlig på kurs og konferanser i inn- og utland, bl.a. innen funksjonell medisin.

Lis Rahbek

Er utdannet innen logistikk, med spesialisering på internasjonale innkjøp, lagervirksomhet og transport. Har også utdannelse innen markedsføring og bedriftsøkonomi.

Hun har videre jobbet med salg og administrasjon i ulike bransjer.

Hun har også jobbet som terapeut, med kinesiologi som spesialfelt, siden 1995 og drev egen klinikk frem til 2001.

Jobbet som daglig leder for et brannvernselskap fra 2004 til 2005, da hun begynte som daglig leder for EU Biotek Skandinavia AS.

Hun har deltatt jevnlig på kurs og konferanser i inn- og utland, jobbet med salg til behandlere av alle slag.

Våre mål og verdier

Vår misjon er å gjøre tilgjengelig testverktøy av høy kvalitet til behandlere som arbeider med funksjonell medisin, kost og ernæring.

Gjennom gode testverktøy og økt kunnskap, er vår visjon å bidra til bedre helse og bevisste valg, i forhold til kost, ernæring, helse og miljø.

  • Til deg som er behandler: Vi lover å gi deg trygge og pålitelige verktøy som du og dine pasienter kan stole på. Vi lover også å gi deg nødvendig opplæring og support for at du skal kunne forstå og benytte våre tester på beste mulige måte.
  • Til deg som vil ta en test: Vi lover å gi deg trygge og pålitelige tester som du kan stole på. Vi lover også å gjøre vårt beste for å sikre at du får god hjelp med våre tester, uansett hvilken av våre sertifiserte behandlere du måtte oppsøke.

Ønsker du å ta en test?

Vi kan hjelpe deg å finne en behandler i ditt område som er kvalifisert til å gi deg god oppfølging.

Finn en behandler